Sincronitzar el motor de reserves del teu hotel amb Booking i Airbnb

25 de Novembre de 2019

Sincronitzar el motor de reserves del teu hotel amb Booking i Airbnb
25 de Novembre de 2019

Un dels sectors que més clarament necessiten una web és el del sector del turisme com per exemple hotels, cases rurals, masos,…i un dels seus elements clau que els permet augmentar el marge de benefici de facturació anual és disposar d’un motor de reserves propi.

Booking, Airbnb i la resta de plataformes de reserves on-line han ajudat a molts petits hotels a crèixer i son eines que s’han de seguir utilitzant tinguis o no tinguis un motor de reserves propi però tenir-lo o no marca la diferència i t’expliquem el perquè.

Quan disposes d’un motor de reserves propi ets capaç de crear estratègies i campanyes que puguin reconduïr el tràfic de Booking i el d’Airbnb per a que reservin directament des de la teva pròpia web i això implica un marge de benefici més alt.

Hi han algunes condicions que ha de complir el teu motor de reserves per a que et sigui útil de veritat:

  • Ha de ser fàcil d’utilitzar per l’usuari
  • Tu has de poder modificar els preus i els textos de forma fàcil
  • El calendari de disponibilitat ha de poder-se sincronitzar automàticament amb la resta de plataformes

Sense aquest últim punt, la sincronització, és possible que tinguis un caos i es generin les reserves dobles que tants maldecaps provoquen, per això aquest punt és clau per a que puguis treballar còmodament amb un motor de reserves propi.

La sincronització ha de ser a dues bandes, és a dir si reserven a Booking l’habitació A del dia 25 al 28 de febrer, el teu motor de reserves ho ha de saber automàticament i marcar-se com a no disponible. I també viceversa, si al teu motor de reserves t’agafen aquests dies, Booking, Airbnb i la resta de plataformes han de sincronitzar-se i evitar reserves per aquests dies a l’habitació A.

Si vols que et donem més informació de com implementar el teu motor de reserves truca’ns o envia’ns un correu electrònic a info@foxnice.com.

Share this post? Twitter Facebook Linkedin