Tickerum

Venda de tickets on-line professional

SISTEMA DE VENDA DE TICKETS

Sistema de venda d’entrades on-line amb sistema de validació QR i codi de barres a través de hardaware físic o aplicació mòbil. Ideal per esdeveniments entitats o organitzacions que necessiten canalitzar les vendes i les validacions amb un sistema unificat des deel vostre propi lloc web.

Tickerum s’ajusta bé i funciona bé amb qualsevol esdeveniment. Tot i això, hem seleccionat alguns exemples que et poden donar una idea de com funciona.

Validació d'entrades on-line i off-line

CHECK IN D'ASSISTÈNCIA

El sistema de venda d’entrades  inclou aplicacions per a telèfons intel·ligents per a plataformes iOS i Android. També t’oferim una aplicació de Chrome Desktop multiplataforma perfecta per comprovar els assistents a esdeveniments amb o sense Internet.

És a dir, si vols celebrar el teu esdeveniment a la Lluna o al desert (on no hi hagi Internet) podràs validar-ho d’igual forma i seguir facturant les entrades.

Fés que els teus assistents puguin escollir seients

Escull la teva taula i/o la teva cadira

Crea planols d’auditoris, obres de teatre, partits de futbol i concerts impressionants del vostre lloc per facilitar als assistents el millor lloc per al vostre espectacle. Feu grups de seients, àrees de peu, taules rodones o quadrades, punts d’interès … tot el que necessiteu, de la manera que vulgueu. Només tria, arrossega i a triar seient.