Sistema de Booking

Gestió de reserves per hotels

Hotels, Aparthotels, Cases Rurals...

Implementar un sistema de reserva/cita per gestionar la reserva de serveis, habitacions, instal·lacions d’allotjament, etc.

PRINCIPALS BENEFICIS

Gestionareu completament les reserves d’habitacions, apartaments i allotjaments configurant també reserves diàries o per hora.

Gestionareu les reserves i les cites dels serveis que oferiu independentment del tipus d’empresa. Els vostres clients podran reservar en funció de la disponibilitat i, si voleu, cada nova reserva se sincronitzarà automàticament amb el vostre Google Calendar, Booking, Airbnb…o qualsevol altra plataforma que disposi de calendari iCal.

Sistema de reserva fàcil i intuïtiu

Esteu cansats de perdre clients que haguéssin reservat a la teva web si haguessis tingut un sistema de reserva fàcil d’utilitzar? Vols augmentar el número de reserves i optimitzar la teva capacitat de gestió?

Disposa d’un sistema de reserva senzill que pot ser utilitzat tant pels clients com pels venedors: és ideal per a tots aquells professionals que vulguis realitzar reserves també a través de la seva pròpia web.

L’eina també ofereix moltes altres funcions que us ajudaran a personalitzar i optimitzar el vostre lloc web, com ara una manera específica de gestionar els vostres correus electrònics de reserva, la possibilitat d’afegir un mapa, un sistema de pagament detallat de la reserva, un tema de reserva inclòs, Google Calendar i sincronització amb serveis de reserva externs a través d’ICS.

Què inclou aquest servei?

Suport i manteniment de l’eina

Allotjament web d’alta disponibilitat

Còpies de seguretat a 30 dies

Número d’habitacions il·limitats

Sense comissió

Els pagaments de les comandes van directe al teu compte bancari, sense intermediaris.

Cost del servei

Alta i configuració de l’eina 850€ (pagament únic)

89€ al mes

IVA no inclòs

Demana més informació d'aquest servei