Agències de comunicació

Actualitzacions tècniques i de contingut

Manteniment Web

Si ets una agència digital i vols que un equip d'especialistes en manteniment web gestioni les webs dels teus clients de forma professional el cost és de només 49€ al mes per cada web.

1
Total€ al mes

Treballem per la teva agència digital com si fóssim part de la teva empresa

Tranquil·litat, seguretat i confiança.

Gestió 100% de la web

Tranquil·litat, seguretat i confiança gràcies a les actualitzacions bàsiques, mitigacions de seguretat i actualitzacions que ens demanis.

Respostes ràpides

Que disposis d'un equip d'especialistes en manteniment web t'estalviarà temps a l'hora de demanar nous requeriments per la web.

Canvis de contingut

El text i les fotos antigues fan que la teva web es vegi abandonada, per això a part d'un panell decontro gestionem directament

Alta disponibilitat

Servidors d'alta disponibilitat per la teva web, per a que no hagis de patir d'incidències contínues amb el teu allotjament web.

Reports & Analytics

Configurem Google Analytics i Google My Business per tu i a més capturem informació relativa a la teva web per generar-te un anàlisis de la teva web

Resolució de problemes tècnics

Som desenvolupadors i dissenyadors web. Podem diagnosticar i resoldre problemes, així com protegir el vostre lloc web contra futurs problemes.

I si només vull allotjament web?

Si només vols allotjament web i t'encarregues de les actualitzacions tècniques i de la seguretat de la web tenim una tarifa especial per tu, només 8€ al mes per cada allotjament.

1
Total
MIRA EL VÍDEO

Què opinen les empreses per les que treballem com la teva?

Treballem per clients de diferents sectors; restaurants, centres de bellesa, dj's, hotels, cases rurals, perruqueries, mitjans de comunicació...

I també treballem per agències digitals especialitzades en comunicació i disseny gràfic que prefereixen delegar la part més tècnica en manteniment web a un equip d'especialistes.

Algunes empreses per les que treballem

Vols rebre una proposta personalitzada?

Si ets una agència digital, una empresa, autònom o particular t'enviarem una proposta personalitzada per poder treballar junts.
  He llegit i accepto l'avís legal i la política de privadesa Avís Legal i Política de privadesa.  Les preguntes més freqüents

  Aquí les preguntes més freqüents, si no trobes la teva pregunta si us plau contacta'ns

  01. Quin tipus de suport tècnic oferiu amb el servei de manteniment web?

  En general ens fem càrrec de qualsevol aspecte relacionat amb la web.

  02. Si necessito canviar el text d'una secció de la web i no tinc temps ho podeu fer vosaltres?

  Si. Podràs enviar-nos els textos i les fotos per a que nosaltres col·loquem el text a la pàgina/secció que ens indiquis.

  03. Què passa si vull afegir una pàgina nova?

  Nosaltres crearem aquesta nova pàgina amb el contingut que ens envïis.

  04. Si vull que em desenvolupeu una nova funcionalitat que requereixi de programació també ho fareu?

  En general, buscarem primer una sol·lució alternativa, si no la trobem t'enviarem un pressupost per desenvolupar la funcionalitat que requereixi de programació en el codi de la web.