Manteniment web

Totes les instal·lacions de WordPress requereixen un manteniment, independentment de la seva antiguitat, de la quantitat de contingut que allotgin o de si es tracta d’un negoci o d’un bloc personal.

Actualitzacions

Vigilància i monitoreig

Suport i proximitat

Actualitzacions del nucli

Actualitzacions de plugins

Actualitzacions de la plantilla

Actualitzacions de servidor

Actualitzacions de seguretat

Monitorització de malware

Vigilància diària de vulnerabilitats

Còpies de segureta diària

Suport preferent per correu

Canvis de contingut a la web

Assessorament de plugins

Assessorament de plantilles

Actualitzacions web

Tranquil·litat, seguretat i confiança gràcies a les actualitzacions bàsiques, mitigacions de seguretat i actualitzacions tècniques a la teva web

Suport tècnic

Que disposis d'un equip d'especialistes en manteniment web WordPress t'estalviarà temps a l'hora de demanar nous requeriments per la web

Canvis de contingut

El text i les fotos antigues fan que la teva web es vegi abandonada. Podràs modificar el contingut, però també podràs demanar-nos-ho a nosaltres

Alta disponibilitat

Servidors d'alta disponibilitat per la teva web i base de dades amb còpies de seguretat diàries fins a 30 dies que garanteixen la teva informació

Analítica web

Configurem Google Analytics i Search Console per capturar més informació relativa a la teva web per generar-te un anàlisis de la teva web

Resolució de problemes tècnics

Som desenvolupadors i disenyadors web. Podem diagnosticar i resoldre problemes, així com protegir el vostre lloc web contra futurs problemes

Com funciona?

Realitzem un informe, reparem i mantenim

Informe inicial

Realitzem un informe de la situació de partida de la teva web. Analitzem en quin estat es troba, per saber com començar amb el manteniment. En el cas de no poder començar les tasques de manteniment, et notificarem amb un informe que reculli tots els canvis a realitzar del teu lloc web. Fins que no es compleixin aquestes condicions, no podrem dur a terme les tasques de manteniment.

Posada en marxa

Un cop hem conegut quin és el punt de partida de la teva web, ens posem a treballar per solucionar els inconvenients o errors que hàgim trobat i deixar la teva web a punt per al seu posterior manteniment.

Manteniment

Després de posar al dia la teva web i haver solucionat els problemes que hàgim pogut trobar amb l’anàlisi inicial, ens disposarem a mantenir-la acurada i actualitzada. Ens encarreguem de que puguis treballar en el teu lloc web sense preocupar-te de la seguretat.

Quin és el preu del servei?

Especialistes en WordPress cuidant la teva web

#Manteniment web
Allotjament web d’alta disponibilitatSi
Correus electrònics corporatiusSi
Còpies de seguretat diària a 30 diesSi
Actualitzacions de PluginsSi
Actualitzacions del CoreSi
*Servei de restabliment webSi
**Actualitzacions de contingutSi
Suport tècnic amb especialistes WordPressSi
Cost del servei89€ + IVA al mes

*Servei de restabliment web – En els casos d’infecció, o en cas que la web deixi de funcionar pel motiu que sigui, gaudiràs d’una cobertura per a restablir la teva web i deixar-la operativa per a que funcioni correctament sense cap cost.

**Actualitzacions de contingut – Podràs enviar-nos canvis i modificacions a través del correu electrònic support@foxnice.com  com també comptar amb nosaltres per a petites implementacions web. Queden excloses les que impliquen programació.

Vols rebre una proposta personalitzada?

Si ets una agència digital, una empresa, autònom o particular t'enviarem una proposta personalitzada per poder treballar junts.

  He llegit i accepto l'avís legal i la política de privadesa Avís Legal i Política de privadesa.  Ets una agència digital i vols que gestionem totes les teves webs?

  Contacta'ns

  Les preguntes més freqüents

  Aquí les preguntes més freqüents, si no trobes la teva pregunta si us plau contacta'ns

  01. Què inclou el servei de manteniment web?

  El servei de manteniment web inclou l’allotjament web amb servidors d’alta disponibilitat, 5 comptes de correu electrònic, còpies de seguretat diària fins a 30 dies i les actualitzacions tècniques per mantenir la teva web en un bon estat de salut.

  02. Què passa si vull canviar el text d'una pàgina?

  Pots fer-ho directament o enviar-nos els textos i les fotos per a que nosaltres col·loquem el text a la pàgina/secció que ens indiquis.

  03. Què passa si vull crear una pàgina nova?

  Nosaltres crearem aquesta nova pàgina amb el contingut que ens enviïs.

  04. Què passa si vull una nova funcionalitat?

  El primer que farem serà plantejar una sol·lució que pugui està inclosa dins la tarifa. Si no la trobem i és necessari programar codi per aquesta nova funcionalitat t’enviarem un pressupost.