Pàgines web per empreses

9 de març de 2019

Pàgines web per empreses
9 de març de 2019

Perquè és important tenir una pàgina web i quin cost pot tenir desenvoluparla

Si estàs aquí segurament és perquè compleixes un d’aquests 2 motius:

  • Ets d’Olot o proximitats
  • Estàs buscant una empresa o algú que et faci una web

Amb aquest article sabràs:

  • Perquè és important tenir una web per la teva empresa
  • Què et pot costar tenir una web

Els teus clients et busquen a Internet

La majoria dels consumidors busquen informació a Internet que els ajudarà a prendre decisions de compra més intel·ligents. De fet, segons la Fundació eCommerce, el 88% dels consumidors investigaran la informació del producte abans de fer una compra on-line o a la botiga físciament. Aquesta tendència de comportament de compra destaca clarament la importància de tenir una web.

“Som una empresa ubicada a Olot (La Garrotxa) especialitzada en disseny web i manteniment web per empreses.”

La importància d’un lloc web per a la comercialització s’estén a tots els aspectes de la teva estratègia de màrqueting digital. Com a columna vertebral de la vostra web, tots els tipus de comunicació, contingut o anuncis que feu  faran que el consumidor passi per la vostre web. Com a tal, és important que la vostra web proporcioni als consumidors una idea clara del que fas, de la vostra marca i de quins tipus de productes o serveis oferiu.

Encara que utilitzis xarxes socials de tercers com Facebook, Instagram…per aconseguir i relacionar-vos amb els consumidors, heu de tenir un web per enviar consumidors quan vulguin obtenir més informació sobre la vostra empresa.

La teva web ha de ser la base de la teva estratègia digital

El vostre lloc web serveix de “base” on podeu enviar clients quan vulguin realitzar una compra o obtenir més informació sobre un producte o servei concret que oferiu.

La importància d’un lloc web per a la comercialització de continguts també és significativa. El vostre contingut necessita un lloc per viure. Tant si es tracta de publicacions de bloc com de descripcions de productes, necessiteu un lloc per mostrar aquesta informació perquè els clients potencials la puguin trobar. El vostre lloc web és el lloc perfecte per allotjar tot el gran contingut que la vostra empresa crea per informar i involucrar al vostre públic objectiu, igual que la publicació del bloc que esteu llegint ara mateix que us proporciona més informació.

El vostre lloc web també té un paper important en el vostre màrqueting per correu electrònic. Si utilitzeu el màrqueting per correu electrònic per aconseguir i comprometre els vostres clients, necessitareu un lloc per enviar-los a convertir-los. El vostre lloc web és el lloc perfecte per orientar els vostres subscriptors de correu electrònic quan vulgueu que aprenguin més sobre un producte o, fins i tot, facin una compra. Podeu fer-ho al vostre butlletí setmanal, tal com ho fem.

Millora la credibilitat i la confiança de la teva marca

Com t’ajudarà a generar credibilitat una web? Per una banda permet als consumidors veure quina és la teva marca i el que ofereixes i per altra banda a més de mostrar els vostres productes i serveis, també podeu informar als consumidors sobre la vostra empresa i la teva missió. Ajudant als consumidors a conèixer el vostre negoci, esteu treballant per establir la confiança, que és el primer pas per construir relacions duradores amb els clients.

Utilitzeu la vostra web per establir l’autoritat. Quan es tracta de trobar un negoci de bona reputació, els consumidors volen saber on es troba una marca al sector. El contingut que creeu i publiqueu al vostre lloc us permet mostrar als consumidors que sabeu de què esteu parlant. Proporcionant contingut valuós i educatiu, podeu treballar per crear relacions més sòlides amb els consumidors i fomentar les conversions.

El vostre lloc web no només us dóna l’oportunitat de crear credibilitat i autoritat, sinó que també us ajuda a diferenciar-vos de la competència. El contingut del lloc web de cada empresa és únic. Això significa que teniu l’oportunitat de mostrar clients potencials i clients que diferencien la vostra empresa de la resta a través de continguts personalitzats. Voleu estar al capdavant de la vostra competència. Si teniu un lloc web i no la feu, de seguida només heu perdut un client que determina quines empreses volien utilitzar.

Quin cost pot tenir desenvolupar una web?

Actualment disposem d’una oferta on pots tenir la teva web per només 250€ pagament únic contractant el servei de manteniment web 89€ al mes amb allotjament inclòs.

Vols que t'enviem una proposta web personalitzada?
    He llegit i accepto l'avís legal i la política de privadesa Avís Legal i Política de privadesa.    Share this post? Twitter Facebook Linkedin