La teva empresa necessita realment una web?

9 de gener de 2018

La teva empresa necessita realment una web?
9 de gener de 2018

T’expliquem si la teva empresa necessita realment una web. Si és que si també t’expliquem perquè és important disposar d’un bon disseny web i el més important; manteniment web

El primer que has de saber és que la importància de tenir una web és diferent per a cada sector i per a cada tipus d’empresa. Per exemple, no és el mateix que un hotel de cinc estrelles no tingui web que una botiga de barri no tingui web.

Per tant, el primer que cal saber és quin és el teu sector i a què es dedica la teva empresa, i t’has de preguntar a tu mateix si els teus clients et buscarien a Internet o si buscarien el servei que tu ofereixes.

Parlem sobre els sectors

Et deixo una llista de sectors que recomanaria sí o sí que tinguessin web perquè els usuaris busquen per Internet:

 • Hotels
 • Restaurants
 • Empreses d’Oficina (gestories, advocats,…)
 • Autoescoles
 • Perruqueries i centres de bellesa
 • Botigues de productes per animals
 • Arquitectes
 • Immobiliàries

La idea de tenir una web és per a que puguis vendre més, per a que et sigui útil i puguis donar una millor imatge com a empresa, fins i tot per a que a guanyar temps ja que si els usuaris s’informen abans a través de la web és un temps que guanyes a l’hora d’oferir el servei.

Parlem sobre el disseny web

Qualsevol disseny és important, i el de la teva web també ho és ja que cal tenir en compte els diferents formats (mòbil, PC’s, tablets…) i avui tenir-los en compte o no ja no és una opció, és una obligació.

Per tant, el que cal és, tenir una web amb un disseny que representi la teva marca i que alhora sigui funcional, és a dir que compleixi els objectius pels que ha estat creada.

Si el teu objectiu és poder mostrar els preus pel teu centre de bellesa, que sigui súper pràctic, que carregui ràpid i que els preus siguin llegibles i entenedors.

Parlem sobre el manteniment web

El que cal tenir en compte és que a part de l’allotjament web que caldrà contractar per poder-hi allotjar la web és important poder comptar amb un manteniment web tècnic i de continguts.

Això és important perquè sense aquest manteniment la web aniria quedant desfassada a nivell tècnic i a nivell de continguts fins al punt que quedaria obsoleta.

Per això comptar amb un equip d’especialistes en manteniment web t’ajudarà a mantenir la web actualitzada  i segura de forma que podràs gaudir de la tranquilitat i la confiança que la teva web a Internet està en bones mans.
  He llegit i accepto l'avís legal i la política de privadesa Avís Legal i Política de privadesa.  Share this post? Twitter Facebook Linkedin