Programa de gestió per perruqueries

Gestió de reserves per hotels

Channel Manager

Feu un seguiment de les reserves passades, presents i futures des d’una mateixa pàgina. Arrossegueu i deixeu anar les reserves d’una habitació a una altra per assignar els vostres clients de la millor manera.

Gràcies a la funció de numeració d’habitacions, podeu veure exactament a quines habitacions s’allotjaran els vostres convidats i, finalment, moure’ls a una unitat d’habitació diferent.

És important no confondre un Channel Manager amb un Motor de Reserves. Si el que busques és un Motor de Reserves per la teva web fes clic aquí.

Sincronització en temps real de reserves, disponibilitat i tarifes

Sincronitzeu la disponibilitat en temps real cada vegada que rebeu o realitzeu una nova reserva, una modificació, una confirmació o la cancel·lació d’una reserva, la disponibilitat se sincronitzarà automàticament a tots els canals connectats, inclòs el vostre propi lloc web.

Centralitzeu les eines de gestió si necessiteu canviar les tarifes de les vostres habitacions o establir algunes restriccions, podeu fer-ho directament des del gestor de canals sense haver d’iniciar sessió a cada canal de reserva per fer les modificacions.

Unifiqueu els comptes extranet al vostre propi lloc web, es convertirà en el vostre únic compte extranet. Totes les dades i informació estaran disponibles des de la teva web en l’àrea d’administració Oblideu-vos dels comptes de cada canal i gestioneu-ho tot des del vostre propi lloc web.

Preus i tarifes

Aquests preus són els que s'apliquen per l'instal·lació de l'eina de Motor de Reserves i el Channel Manager que et permet gestionar totes les tarifes i les reserves del teu hotel

#PreuPeriodicitat
Instal·lació i configuració340€(una vegada)
Channel Manager25€mes

El Channel Manager és el component que sincronitza a temps real el motor de reserves, és necessari contractar el motor de reserves per a que funcioni aquest servei.

Demana més informació d'aquest servei