Motor de Reservas

Gestió de reserves per hotels

Hotels, Aparthotels, Cases Rurals...

Motor de reserves professional per hotels, cases rurals i càmpings.

Gestiona totes les reserves des d’un únic punt d’una forma fàcil i intuïtiva, sincronitza-ho de forma directe amb Booking.com i oblida’t de les dobles reserves.

Sistema de reserva fàcil i intuïtiu

Un 30% dels usuaris revisa la teva web abans de realitzar una reserva a Booking.com per si troba algun descompte o algun avantatge en comparació a Booking.com. Si disposes d’un motor de reserva fàcil d’utilitzar, augmentaràs el número de reserves i el teu marge seria major ja que ningú es quedaria amb la comissió que sí que ho fa Booking.com

L’eina també ofereix altres funcions que t’ajudaran a personalitzar i optimitzar la teva web, com ara una manera molt versàtil de consultar totes les teves reserves, crear filtres per a que en una determinada data el preu sigui diferent, consultar informació detallada de les teves reserves…

Gestió de reserves per hotels

Channel Manager

Feu un seguiment de les reserves passades, presents i futures des d’una mateixa pàgina. Arrossegueu i deixeu anar les reserves d’una habitació a una altra per assignar els vostres clients de la millor manera.

Gràcies a la funció de numeració d’habitacions, podeu veure exactament a quines habitacions s’allotjaran els vostres convidats i, finalment, moure’ls a una unitat d’habitació diferent.

El Channel Manager és el component que sincronitza a temps real el motor de reserves.

Sincronització en temps real de reserves, disponibilitat i tarifes

Sincronitzeu la disponibilitat en temps real cada vegada que rebeu o realitzeu una nova reserva, una modificació, una confirmació o la cancel·lació d’una reserva, la disponibilitat se sincronitzarà automàticament a tots els canals connectats, inclòs el vostre propi lloc web.

Centralitzeu les eines de gestió si necessiteu canviar les tarifes de les vostres habitacions o establir algunes restriccions, podeu fer-ho directament des del gestor de canals sense haver d’iniciar sessió a cada canal de reserva per fer les modificacions.

Unifiqueu els comptes extranet al vostre propi lloc web, es convertirà en el vostre únic compte extranet. Totes les dades i informació estaran disponibles des de la teva web en l’àrea d’administració Oblideu-vos dels comptes de cada canal i gestioneu-ho tot des del vostre propi lloc web.

Demana més informació