Eina per a comandes on-line

Gestió de comandes per restaurants

Eina per a comandes on-line

Ofereix la possibilitat de vendre els teus plats, a través d’aquesta eina de comandes on-line. Ara, els teus clients podràn realitzar comandes còmodament des del seu telèfon mòbil que tu rebràs automàticament en un sistema de comandes ben detallat. A més, els clients podran escollir entre pagar-te a través de targeta bancària (els diners van directament al teu compte bancari sense intermediaris) o pagar directament a botiga en efectiu al moment de la recollida.

Es pot enllaçar dins de la teva web, si ja en tens una o visualitzar-se com un servei online per si mateix.

Tots els teus plats de la teva carta en línea

El fet de tenir-ho a través d’aquesta eina, podràs modificar els preus dels teus productes i es modificarà al moment, com també afegir-ne de nous, eliminar-ne… No tens temps per realitzar aquests canvis? Podràs comptar amb nosaltres per a que et fem aquest tipus de canvi dins de la mateixa tarifa.

Pagament amb targeta o recollida a botiga

Podràs habilitar les opcions de pagament que prefereixis, pagament amb targeta bancaria, de manera que els diners de la comanda van directament al teu compte bancari, sense intermediaris. Però també podràs habilitar la opció de pagar en efectiu en el moment de l’entrega o la recollida.

Vols veure un exemple real d’aquesta eina? Pots veure’l funcionant a través d’aquest enllaç, fent clic aquí.

Què inclou aquest servei?

#
Suport i manteniment del serveiSi
Allotjament web d’alta disponibilitatSi
Còpies de seguretatdiàries a 30 dies
Número de productes il·limitats
Passarel·la de pagamentTargeta bancaria

Demana més informació d'aquest servei