Mantenimiento web

Todas las instalaciones de WordPress requieren un mantenimiento, independientemente de su antigüedad, de la cantidad de contenido que alojen o de si se trata de un negocio o de un blog personal.

Actualizaciones

Vigilancia y monitoreo

Soporte técnico

Actualizaciones del nucleo

Actualitzacions de plugins

Actualitzacions de la plantilla

Actualitzacions de servidor

Actualitzacions de seguretat

Monitorització de malware

Vigilància diària de vulnerabilitats

Còpies de segureta diària

Suport preferent per correu

Canvis de contingut a la web

Assessorament de plugins

Assessorament de plantilles

Actualitzacions web

Tranquil·litat, seguretat i confiança gràcies a les actualitzacions bàsiques, mitigacions de seguretat i actualitzacions tècniques a la teva web

Suport tècnic

Que disposis d'un equip d'especialistes en manteniment web WordPress t'estalviarà temps a l'hora de demanar nous requeriments per la web

Canvis de contingut

El text i les fotos antigues fan que la teva web es vegi abandonada. Podràs modificar el contingut, però també podràs demanar-nos-ho a nosaltres

Alta disponibilitat

Servidors d'alta disponibilitat per la teva web i base de dades amb còpies de seguretat diàries fins a 30 dies que garanteixen la teva informació

Analítica web

Configurem Google Analytics i Search Console per capturar més informació relativa a la teva web per generar-te un anàlisis de la teva web

Resolució de problemes tècnics

Som desenvolupadors i disenyadors web. Podem diagnosticar i resoldre problemes, així com protegir el vostre lloc web contra futurs problemes

Com funciona?

Realitzem un informe, reparem i mantenim

Informe inicial

Realizamos un informe sobre la situación de partida de tu web. Analizamos en qué estado se encuentra, para saber cómo empezar con el mantenimiento. En caso de no poder empezar las tareas de mantenimiento, te notificaremos con un informe que recoja todos los cambios a realizar de tu sitio web. Hasta que no se cumplan estas condiciones, no podremos realizar las tareas de mantenimiento.

Posada en marxa

Una vez que hemos conocido cuál es el punto de partida de tu web, nos ponemos a trabajar para solucionar los inconvenientes o errores que hayamos encontrado y dejar tu web lista para su posterior mantenimiento.

Manteniment

Después de poner al día tu web y haber solucionado los problemas que hayamos podido encontrar con el análisis inicial, nos dispondremos a mantenerla cuidadosa y actualizada. Nos encargamos de que puedas trabajar en tu sitio web sin preocuparte por la seguridad.

Quin és el preu del servei?

Especialistes en WordPress cuidant la teva web

#Manteniment web
Allotjament web d’alta disponibilitatSi
Correus electrònics corporatiusSi
Còpies de seguretat diària a 30 diesSi
Actualitzacions de PluginsSi
Actualitzacions del CoreSi
*Servei de restabliment webSi
**Actualitzacions de contingutSi
Suport tècnic amb especialistes WordPressSi
Cost del servei89€ + IVA al mes

* Servicio de restablecimiento web – En los casos de infección, o en caso de que la web deje de funcionar por el motivo que sea, disfrutarás de una cobertura para restablecer tu web y dejarla operativa para que funcione correctamente sin ninguna coste.

** Actualizaciones de contenido – Podrás enviarnos cambios y modificaciones a través del correo electrónico support@foxnice.com así como contar con nosotros para pequeñas implementaciones web. Quedan excluidas las que impliquen programación.

Vols rebre una proposta personalitzada?

Si ets una agència digital, una empresa, autònom o particular t'enviarem una proposta personalitzada per poder treballar junts.

  He llegit i accepto l'avís legal i la política de privadesa Avís Legal i Política de privadesa.

  ¿Eres una agencia digital y quieres que gestionemos todas tus webs?

  Contacta'ns

  Les preguntes més freqüents

  Aquí les preguntes més freqüents, si no trobes la teva pregunta si us plau contacta'ns

  01. Què inclou el servei de manteniment web?

  El servei de manteniment web inclou l’allotjament web amb servidors d’alta disponibilitat, 5 comptes de correu electrònic, còpies de seguretat diària fins a 30 dies i les actualitzacions tècniques per mantenir la teva web en un bon estat de salut.

  02. Què passa si vull canviar el text d'una pàgina?

  Pots fer-ho directament o enviar-nos els textos i les fotos per a que nosaltres col·loquem el text a la pàgina/secció que ens indiquis.

  03. Què passa si vull crear una pàgina nova?

  Nosaltres crearem aquesta nova pàgina amb el contingut que ens enviïs.

  04. Què passa si vull una nova funcionalitat?

  El primer que farem serà plantejar una sol·lució que pugui està inclosa dins la tarifa. Si no la trobem i és necessari programar codi per aquesta nova funcionalitat t’enviarem un pressupost.