Av/ Reis Catòlics, 29
Olot, (Girona)
972 09 57 26
09:00h - 14:00h
info@foxnice.com
support@foxnice.comEmpresa


La història

Foxnice ofereix serveis web, hosting i correu electrònic professional per a les petites i mitjanes empreses que volen delegar aquestes feines a un equip de professionals.

Filosofia

La nostra filosofia d’empresa és crear el tipus de lloc web que la majoria de les empreses necessiten: elegant, atractiva, amb una càrrega ràpida, adaptada a mòbils i fàcil d’utilitzar. El més important de tot és que els nostres clients puguin dedicar-se al seu negoci mentre nosaltres gestionem la resta amb tota la tranquilitat i la confiança que els brindem.

Missió

Hem dissenyat els nostres serveis pensats per a la petita i mitjana empresa per a que no s’hagi de preocupar de res. Facilitem als nostres clients el control total del seu lloc web iel nostre suport tècnic.

Els nostres serveis de manteniment web li proporcionen seguretat i confiança per a la gestió del contingut i la fiabilitat de la seva marca a internet d’una forma professional.

Tant si ets un petit negoci, o una empresa més gran, corporativa o institució pública, podem respondre a les teves necessitats i oferir-te el suport que necessites.

El servei de manteniment web es pot utilitzar per actualitzacions de pàgines web simples com canviar el text o imatges en una pàgina web, fins a tasques més completes com ara crear noves pàgines o noves funcionalitats.


Equip Foxnice


Met El Idrissi

Met El Idrissi

Chief Executive Officer

Yeray Pérez

Yeray Pérez

Chief Customer Officer