Disseny web Olot

8 de Maig de 2019

Disseny web Olot
8 de Maig de 2019

Si ets una empresa que està buscant a especialistes en disseny web i manteniment web i que es trobin a la mateixa zona que tu, aquí t’expliquem tot el que necessites saber, és a dir:

  • Qui som
  • A què ens dediquem i què et podem oferir
  • Quin cost te el nostre servei

Som una empresa especialitzada en el manteniment web i el disseny web, ens pots trobar a través del correu electrònic info@foxnice.com trucant al telèfon 972 09 57 26 o a l’Av. Reis Catòlics, 29, Olot (Girona).

Moltes empreses necessiten, a part d’algú que els faci el disseny web de la seva web, a algú que els pugui cuidar de tots els aspectes tècnics; actualitzacions tècniques, canvis de contingut, còpies de seguretat i assessorament tècnic per la web.

Per a que te’n facis una idea de la nostra filosofia per a plantejar qualsevol dissseny web, ens basem en aquests 3 pilars:

  • Un disseny elegant i minimalista per a que sigui clar i entenedor
  • Un disseny encarat al contingut de la teva empresa
  • Un disseny enfocat als objectius de la web

T’ensenyem algunes les webs que hem dissenyat que també pots veure al nostre portfolio de clients per a qui treballem.

Garrotxa Digital

Garrotxa Digital

Portal web de notícies digitals www.garrotxadigital.cat

Beveland

Beveland

El que cal que tinguis en compte és que el disseny web és important però si el que vols és poder comptar amb experts web que cuidin de la teva web cal tenir present que un manteniment web és necessari.

Saps quin cost tindria per tu una web? Envia’ns aquest formulari i t’enviarem una proposta en PDF d’una web amb el pressupost.

He llegit i accepto l'avís legal i la política de privadesa Avís Legal i Política de privadesa.Share this post? Twitter Facebook Linkedin