Configurar el correu electrònic d’empresa dins de Gmail

21 d'abril de 2020

Configurar el correu electrònic d’empresa dins de Gmail
21 d'abril de 2020

Si estàs acostumat a utilitzar la interfície de Gmail en comptes de Outlook o Thunderbird segurament voldràs vincular i configurar el teu compte de correu electrònic d’empresa dins de Gmail.com en un compte gratuït.

Les dades que necessitaràs

  • Tenir un compte de gmail.com gratuït (per exemple: johndue@gmail.com)
  • El compte de correu electrònic d’empresa (per exemple: johndue@foxnice.com)
  • La contrasenya del compte de correu electrrònic d’empresa
  • Les dades del servidor SMTP del compte de correu (per exemple: mail.foxnice.com)

Desplega la pestanya de Configuració

Dins del teu compte de gmail.com veuràs una icona que simbolitzen les eines (), si fas clic se’t desplegarà una serie d’opcions, fes clic a la que diu “Configuració”.

 

Fes clic a la pestanya Comptes i importació

Afegeix una altra direcció de correu electrònic

De totes les opcions veuràs que n’hi ha una que diu “Afegir una altra direcció de correu electrònic” i al fer clic se’t obra una pestanya de color groc com la que indiquem a continuació. Hauràs d’escriure el teu nom i la direcció de correu electrònic de la teva empresa, johndue@foxnice.com en el nostre exemple. És important que la opció “Tracta-ho com un alies” la desmarquis.

Omplir les dades del servidor de correu

Aquí és on introduïràs les dades del teu servidor de correu electrònic, aquestes dades te les ha de facilitar el teu proveïdor de correu electrònic.

 

Verificar el compte de correu electrònic

Rebràs un correu electrònic de gmail.com amb un codi de verificació, l’hauràs de copiar i enganxar aquí dins. Per això és important que el compte de correu electrònic estigui creat prèviament i que tingui una bústia per tal de poder llegir el correu i veure’n el codi.

 

Si tot ha anat bé veuràs que el correu el tens aquí

 

Enviar un correu de prova

Si et dirigeixes a la teva Safata d’entrada i redactes un nou correu electrònic veuràs que al camp “De” hi haurà la opció del teu correu d’empresa.

 

 

Share this post? Twitter Facebook Linkedin