Com configurar un compte de correu electrònic a Outlook

6 de maig de 2019

Com configurar un compte de correu electrònic a Outlook
6 de maig de 2019

Utilitza la configuració avançada per afegir un compte de correu electrònic POP o IMAP a l’Outlook per a Windows.

Si no saps quina diferència hi ha entre una configuració POP i una configuració IMAP et recomano llegir atentament aquest article on t’expliquem quina és la diferència principal d’un compte de correus electrònics configurat en POP i un configurat en IMAP.

Per configurar un compte de correu electrònic a Outlook seguiu aquests passos fins al final, si tens dubtes deixa’ns un comentari a sota:

  1. Obriu l’Outlook i seleccioneu Fitxer> Afegeix un compte.
  2. A la següent pantalla, escriviu la vostra adreça de correu electrònic, seleccioneu Opcions avanzadasy, a continuació, marqui la casella vaig a configurar el meu compte de forma manual i seleccioneu connectar.
  3. Seleccioneu el tipus de compte. La majoria de les vegades, quan necessiti fer servir aquesta opció, haurà de seleccionar IMAP.
  4. La pantalla Configuració del compte s’ha d’emplenar prèviament amb la major part de la configuració del compte que necessita. No obstant això, si necessita buscar la configuració, vegeu el tema configuració del compte IMAP i pop. Escrigui la configuració del servidor d’entrada i sortida i, a continuació, seleccioneu següent.
  5. Escriviu la contrasenya i, a continuació, seleccioneu connectar.

Si aquest article t’ha servit o tens dubtes deixa’ns un comentari a sota i així ens ajduaràs a millorar aquests articles.

Share this post? Twitter Facebook Linkedin