Allotjament Web

9 de gener de 2018

Allotjament Web
9 de gener de 2018

Què és l'allotjament web?

Un allotjament web o (hosting web) és l’espai en disc on es guarden els arxius de la web i el conjunt d’eines de hardware que fan funcionar el servidor on està ubicada la teva web. L’allotjament web és el que fa que pugui processar les peticions dels teus usuaris i mostrar la web, és l’encarregada de processar les consultes o les cerques a la base de dades de la teva web.

És la part més essencial d’una web, una web necessita un allotjament web per funcionar.

Què oferim amb el nostre servei d'allotjament web?

La gestió i l’administrador d’un servidor és important per evitar falles tècniques o inestabilitats en la web de la teva empresa. Per a que tots els serveis web funcionin correctament hi ha princpialment tres servidors que cal mantenir operatius i funcionant amb normalitat:

  • El servidor web
  • El servidor de correus
  • El servidor dns

Tots tres son els encarregats de fer funcionar la web, els correus electrònics ie l domini de la teva web, si falla un d’ells podries tenir problemes. És per això que monitoritzem els servidors diàriament per a que els serveis estiguin actius i funcionant.

Amb el servei d'allotjament web inclou manteniment web?

No. El servei d’allotjament web inclou còpies de seguretat diàries a 30 dies i manteniment a nivell de servidor. Quan es tracta de mantenir el software de la web com per exemple WordPress que requereix d’un mantenim proactiu en el Core, els Plugins i l a Plantilla és important comptar amb tècnics especialitzats en manteniment web o contractar el servei de manteniment web.

“You cannot will a category into being. You have to discover and develop a category by serving a specific group of customers with a solution fits their unique need.”
    He llegit i accepto l'avís legal i la política de privadesa Avís Legal i Política de privadesa.    Share this post? Twitter Facebook Linkedin